Ruilen en retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren of te ruilen. 
 
Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gerestitueerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
 
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Capilli Extensions geretourneerd worden.
 
Om gebruik te maken van dit recht willen wij je vragen om ons betreffende retourformulier mee te sturen (PDF) deze vind u onder aan de pagina.
 


Terugbetaling


Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 


 

Voorwaarden van retourneren

 

- Het product en verpakking mag niet beschadigd zijn. 

De gouden hygiëne verzegeling en/of de tyraps van de extensions mogen niet losgeknipt zijn of op welke manier dan ook losgemaakt worden of ontbreken. De gouden hygiëne verzegeling en/of tyraps is er om de hygiëne te waarborgen, het pakket moet simpelweg weer op een hygiënische manier doorverkocht kunnen worden. Is de gouden hygiëne verzegeling en/of de tyraps losgemaakt, dan mag het pakket niet retour. Je mag het product uit de plastic verpakking halen, voelen, de kleur bekijken of het iets voor je is. Verbreek je de gouden verzegeling en/of de tyraps, dan ga je akkoord met je aankoop. 


- Je gebruikt het product niet!. Je mag het product niet inzetten om te testen, dit wegens hygiënische redenen!. Wij nemen het product niet retour als het gebruikt is. 

- Producten uit onze SALE corner met 50% korting mogen niet retour.

- Je gaat zorgvuldig om met de verpakking en materialen. Verpakkingen die zijn opengescheurd of open geknipt nemen wij niet retour. Het pakket is eenvoudig aan de onderkant open te maken.

- Wij nemen enkel originele verpakkingen en producten retour, er mag niets ontbreken, de extensions dienen op dezelfde manier zoals het bij jou geleverd is bij ons retour te komen. De bevestiging (d
e gouden verzegeling) van de extensions mogen niet losgeknipt zijn of op welke manier dan ook losgemaakt worden of ontbreken.

- Producten die naar uw specificatie of op maat gemaakt zijn (customized/custom made producten) mogen niet retour. 

- Heb je een krul bestelt? Haal de krul niet los! Het dient bij ons retour te komen zoals je het ontvangen hebt. 

- Verpakkingen die zijn beschreven, verknipt of beplakt, nemen wij niet retour.

- Extensions die zijn gebruikt, geknipt, geföhnd, gestylt, natgemaakt of andere producten die zijn toegepast aan de extensions, mogen niet geretourneerd of geruild worden. 

- Je bent zelf aansprakelijk voor de retourzending.

- Retour kosten worden door ons niet vergoed, wij vragen je vriendelijk maar met nadruk het pakket verzekerd (aangetekend) te versturen. 

- Pakketten die retour komen na 14 dagen, nemen wij niet retour!. Wij zullen het pakket altijd aan je retourneren, let op de kosten kunnen op jou verhaald worden. Je hebt 14 dagen de tijd om het pakket te retourneren. 

 


RUILEN VAN HET PRODUCT


Bij aankoop van een product bij Capilli Extensions heb je 14 dagen het recht om het product te ruilen, startende vanaf de dag dat je het product hebt ontvangen.

Als je ervoor kiest om gebruik te maken van jouw recht om het product te ruilen, kunt je dit melden via het retourformulier. Je kunt het formulier ingevuld met je verzoek sturen naar:

Capilli Extensions

Lindenlaan 21
6463 GG  Kerkrade

Nederland (Let op: dit is enkel een post en retour adres, geen bezoekadres voor retouren!)

Als je je aankoop wenst te ruilen, bijvoorbeeld omdat je van kleur wilt veranderen, dan ben jij als klant verantwoordelijk voor de verzendkosten met betrekking tot de goederen die je wilt ruilen. 

Wij zullen ervoor zorgdragen dat alle nieuwe verzendkosten voor onze rekening zullen zijn met betrekking tot het omruilen van het product naar jou huisadres.