Tape Extensions - Highlights Tape Extensions - Highlights Tape Extensions - Highlights Tape Extensions - Highlights Tape Extensions - Highlights Tape Extensions - Highlights Tape Extensions - Highlights Tape Extensions - Highlights
 Tape Extensions - Highlights Tape Extensions - Highlights Tape Extensions - Highlights Tape Extensions - Highlights Tape Extensions - Highlights Tape Extensions - Highlights Tape Extensions - Highlights Tape Extensions - Highlights
Tape Extensions - Highlights
ღ Hoge kwaliteit 100% Human remy gesorteerde Tape extensions. ღ verkrijgbaar in 25 kleuren combinaties, 10 lengtes en 2 texturen ღ Double drawn.

Artikelnummer

202054754

Standaard levertijd

10 - 12 werkdagen

€ 49,99 *
Prijs per 10 stuks
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Tape Extensions - Highlights

Denk jij wel eens, ik wil zelf de kleuren kunnen bepalen van mijn tape extensions?. Niet getreurd, wij bieden de oplossing!. Kies simpel welke kleuren highlights je graag wenst en wij realiseren het voor jou. 

Highlights zijn lichte haarstreepjes (plukjes) door het haar. De plukjes zijn lichter dan je eigen haarkleur of de hoofdkleur van de extensions. Over het algemeen zijn highlights twee of drie tinten lichter dan de hoofdkleur. 

Dit sturen wij toe:

2,5 gram per stuk
4 cm breed
Leverbaar vanaf 10 stuks - 25 gram in totaal

✔ 100% human remy hair extensions afkomstig uit India
 Double drawn
✔ Zacht en glanzend
✔ Split en klitvrij
✔ Goede kwaliteit tot wel langer dan een jaar!
✔ Stijltang, fohnen etc. is mogelijk
✔ Extensions kunnen geverft worden
✔ Wij beloven u de beste en hoogste kwaliteit hair extensions


Onze Tape hair extensions zijn eenvoudige en onzichtbare flexibele kunststof extensions. Snel, veilig een natuurlijk en glanzend resultaat. De Tape hair extensions vallen nauwelijks op en je zult daarom verbluft zijn over het eind resultaat.

 


Hoeveel heb ik er nodig?

Let op, tape extensions worden op elkaar geplaatst (zie video). Houd hier rekening mee bij de keuze van het aantal!. 

Voor een verlenging met iets meer volume en lengte: 30 - 40 stuks bij lengtes vanaf 30 cm tot 45 cm (=3 of 4 setjes van 10 stuks, vergelijkbaar met 75 -100 gram)

Voor een normale verlenging met volume en lengte: 50 - 60 stuks bij lengtes vanaf 50 cm tot 55 cm (=5 of 6 setjes van 10 stuks, vergelijkbaar met 125 -150 gram)

Voor een extra verlenging met volume en lengte: 60 - 70 stuks bij lengtes vanaf 60 cm tot 66 cm (=6 of 7 setjes van 10 stuks, vergelijkbaar met 150 -175 gram)

Voor een mega verlenging met volume en lengte: 70 - 80 stuks bij lengtes vanaf 66 cm tot 76 cm (=7 of 8 setjes van 10 stuks, vergelijkbaar met 175 - 200 gram)


Hoe lang kan ik genieten van de hair extensions?


Het is mogelijk de Tape hair extensions te hergebruiken met behulp van nieuwe plakstrips. Wij adviseren dit iedere 4 weken te doen, om je eigen haar niet te beschadigen. 
De duur van het gebruik van onze extensions is langdurig. Onze extensions gaan tot wel 1 jaar mee! afhankelijk van hoe goed ze worden verzorgd. Des te beter je voor ze zorgt, des te langer gaan ze mee!


Klik hier voor verzorgingstips!

Wij bieden enkel en alleen de hoogste A-kwaliteit 100% menselijk haar afkomstig uit India. Het haar heeft een absoluut uitstekende natuurlijke glans en is voor iedere stijl te gebruiken.

Wij bieden volle en dikke gezonde uiteindes, zodat er een mooi vol eind resultaat gecreëerd kan worden. Het haar is niet droog, klit en split vrij en bevat genoeg gewicht om jou een fantastisch look te geven!.
 
Wat is human remy hair?

Human remy hair is volledig intact menselijk haar. Dit betekent ook dat het afkomstig is van een enkele donor. Alle haarschubben en de cortex zijn intact, tevens lopen de haarschubben allemaal dezelfde richting op. Het is vrij van chemicaliën zoals relaxer-, perm-, siliconen- of kleurstoffen. Er is geen schade aan de schubben van het haar of de ware structuur van het haar.
 
Double drawn

Wij bieden double drawn gesorteerd haar. Dit betekent dat het haar van de aanzet tot de punt een gelijke lengte heeft. Je zult daardoor merken dat het haar niet springt of rommelig uitziet. Wij bieden haren met reeds voorgesneden haar.

Weave hair extensions zijn de perfecte manier om bij jezelf een wauw look te creëren. Wil jij een vol glanzend lang bos haar, dan is een weave perfect voor jou!. 
 Kleurenring

Wil je zeker zijn van de juiste kleuren? Bestel onze 
kleurenring
 


Hoe zet ik tape extensions in?

Bekijk onze videoTexturen


 

  

  
 
  

  

  

  

  

  

  
Let op, dit is een custom made artikel en kan niet geretourneerd worden!

Kleur
Dark brown/Burgundy
Structuur
Indian Quality
Merk Merk
Capilli Extensions
Lengte
30 cm - 66 cm

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.